Интериорна врата - тенис маса
Полезно

Интериорната врата и нейното необичайно приложение

Ако потърсите в тълковния речник значение на думата „врата”, най-вероятно ще се натъкнете на определение за приспособление, което служи за затваряне и отваряне на отвор, през който се преминава. Даваме ли си сметка обаче колко различни приложения може да има тя?

Например, една интериорна врата, освен обичайната си функция, може да послужи и за забавление. И не…, това не е никаква шега.

За мнозина идеята да поставиш висококачествени интериорни врати, на пода в кухнята например, може да се стори налудничава, дори абсурдна, но за хората с по-екстравагантно мислене това е приветствано с „Добре дошло”. Било то да придадат малко по-различен вид на своето жилище или просто да закрият вход към своето мазе или изба, което е под земята.

Интериорна врата за тенис маса

Нестандартна идея

Освен обичайните си „задължения” една врата може да бъде експлоатирана и по други начини, като например:

Една нестандартна идея за приложение е да бъде използвана като маса за пинг-понг. За целта е нужно просто да я завъртим хоризонтално и си имаме готово игрище. Разбира се, това е подходящо, ако сте с по-разчупено мислене и продължавате да носите детското в себе си.

Ако живеете в по-малко жилище и търсите практичен начин да спестите място, като не се лишавате от необходимото, то една от интериорните Ви врати, може да изпълни функцията на закачалка. И защо не? Моделите от тип „Хармоника” могат да бъдат пригодени така, че да изпълняват основните си функции. Но могат да бъдат и практични. Закачалките могат да се вградят в самата врата и да се показват от основата при сгъване на вратата. А когато е разгъната – закачалката отново се скрива.

Не бързайте да изхвърляте своята врата. Дори и да не я ползвате според основните ѝ функции, не означава, че тя е безполезна и няма място в дома Ви. Изисква се просто малко въображение и новата придобивка за Вашия дом е готова.

Rate this post