Врата цвят праскова
Полезно

12 свежи цветни идеи за вашата входна врата

Днес ще разгледаме топлите нюанси. Първото нещо, за което се сещаме, когато стане въпрос за топли цветове е есента и нейните багри. Червен, жълт, оранжев – всички те придават много приветлив и уютен вид на блиндираната Ви врата.

Видове блиндирани врати

Жълтата входна блиндирана врата е доста смел избор. Лятно ще бъде усещането, което ще Ви донесе този цвят блиндирана врата. Входната блиндирана врата в жълто се комбинира чудесно с по-неутрален външен цвят на жилището.

Жълта врата

Следващото ни предложение е още по-нестандартно – блиндирана врата в цвят корал. Кораловите врати са популярни още от десетилетия наред. Днес този цвят също е актуален. Този цвят е изключително подходящ за блиндирана врата, ако имате зелена площ отпред тъй като прекрасно ще изпъкне.

входна врата цвят Корал

Ако сте почитатели на жълтите нюанси, но искате нещо с по-голямо присъствие то блиндирана врата в златисто ще задоволи и най-смелите Ви представи! Златистите акценти при входните врати са  актуални още от древността.

Златиста входна врата

Особено налагащи се този сезон са пастелните цветове. Срещаме ги както в интериора, така и в екстериора – лилаво, праскова, розово и др. Цвят праскова ще бъде чудесен акцент за вашата външна фасада.

Врата цвят праскова

Намирането на правилният розов цвят за входната блиндирана врата може да отнема време, но изборът ви е безкраен заради многобройните нюанси на цвета. Ако се колебаете дали да изберете приглушен или пастелен розов цвят, или предпочитате по-смели цветове за блиндираната врата, то вземете тогава няколко мостри от бои, които сте харесали. Придържайте се към няколко вариант и не се затрупвайте с цветови мостри, защото така ще затрудните избора си.

Розова входна врата

Моделите входни блиндирани врати, които Ви представихме са предимно за къщи. Това не означава, че не могат да бъдат монтирани и в апартаментно жилище.. Ако сте решили да освежите жилището чрез входната си врата, то няма никакво значение какъв тип е то. Бъдете смели в избора си на цветове за врата и експериментирайте, защото пазара е изключително богат и със сигурност ще намерите това, което пасва най-много на вкуса Ви.

5/5 - (1 vote)